Snart er det seriestart! Mange biter - gjør en god opplevelse.

Skrevet av inge

Publikum. De som kommer,  vil se alt vi nå har gjort for å komme dit vi er nå! Støtte oss et steg videre og ett steg videre…
Ett steg videre! Skjønner du?

Vi kan nemlig IKKE komme ETT steg videre UTEN publikum!

PUBLIKUM
Dere er virkelig toppen av klubben, dere er klubbens sjel og støtte. Uten publikum, er en klubb ikke noe å snakke om.

Horten har alle muligheter til å være der for klubben. Det er kort vei, du kan til og med gå til Holtanhallen fra de fleste hjørner av byen. Vi vil gjerne ha med publikum fra Åsgårdstrand/Skoppum/Nykirke – så vi hjelper gjerne til med å få parkert bilene deres.

Holtanhallen er en gammel hall – men den har plass til publikum med hjerte for Falk de dagene som klubben spiller kamper. Lyset og en del andre fasiliteter er forbedret. Vi skal gjøre vårt til for at dere skal trives, få kjøpt noe å spise og drikke. Selvsagt skal dere få fyrverkeri av kamper – det skal gutta og deres motstandere sørge for.

Vi lover ikke at vi skal bli Seriemestere – ikke med en gang! Men Falk Horten skal gjøre sitt til for at dere skal trives og komme tilbake. Uten dere, deres støtte i by- og kommunepatriotisme, så vil vi slite. Når vi en gang står på topp – så er det like mye deres fortjeneste.

Vi skal være gode verter for våre motstanderes supportere. Vi skal vise dem respekt og vi skal tørre å være breiale. Vi skal heie på våre, støtte våre og respektere at motstanderens supportere gjør det samme.

FRIVILLIGE
Dere er uunnværlige! Uten dere – så ville dette aldri gå bra. Vi trenger ikke si mer enn dette; TUSEN TAKK for at dere stiller opp for klubben!

SPONSORER
Idrett koster penger: TAKK for HVER ENESTE KRONE dere bidrar med!