• Simen Westby Johansen

OPPDATERT! Billettinformasjon til kampen mot Nøtterøy

Flere billetter og vorspiel!

Skrevet av inge

Lørdag er den store kampdagen, i Nøtterøyhallen. Klokken 1600 braker det løs med Postenligakamp for kvinner mellom Flint – Oppsal. Så lokaloppgjøret på herresiden mellom Nøtterøy og Falk spilles klokka 1800.

Det er stor pågang til billettene denne dagen, så man må være tidlig ute for å sikre seg plass. Billetten gjelder for hele dagen, så her har man mulighet til å oppleve både jentene og gutta på nært hold.

Billettsalget og hallen åpner kl. 1300. Max 5 billetter pr person.

Oppdatert informasjon:

Da nærmer lørdagen seg og en av årets høydepunkter. Nøtterøy er nok redd for å bli i undertall på tribunene til lørdag da de først prøvde seg med at Falk kan forhåndsselge 30 (!) billetter. Vi har nå derimot fått bekreftet fra NHF at vi har krav på å kunne forhåndskjøpe 127 billetter. Da det er håndballgalla så gjelder disse også til Flint – Oppsal kl. 16.00 samme dag. Prisen er 150 for voksen og 50 for barn/honnør (ingen studentpris her).

Falk Håndball vil selge denne potten med billetter frem til og med kl. 10.00 på fredag. Trond Hansen har 110% kontroll på dette og alt av fiksing av billetter og betaling går til han (95854132 / trond.hansen@lovenskiold.no). Trond vil også stille opp på Bakkenteigen Campus til torsdag fra klokka 18.30 – 20.30 og selge. La oss alle farge Nøtterøy BLÅ og ta hjem denne seieren til lille- byen Horten!

Vi setter opp busser, med avreise kl. 16.45 utenfor Glassmagasinet i storgt, retur etter kampen. Buss koster 100,- t/r uavhengig av alder. Gi gjerne beskjed til Trond eller meg om man ønsker buss, så vet vi antall busser. Betaling på bussen.

Send denne videre. For oss over 18 så er det Falk -vorspiel på Glassmagasinet far klokka 14.00 på lørdag. Vi håper mange av dere voksne kommer innom og tar en brus, kaffe eller øl til lørdag. Dette blir GØY!