• Klubb og bank er enige om en sponsoravtale. Banksjef Lars Anders Berg og klubbsjef Øyvind Tomter gir hverandre et håndtrykk på avtalen.

Sparebank1 – Horten og Falk Håndball med stø kurs mot 2017.

Sparebank1- Horten blir Generalsponsor og skal være synlig på alle klubbens lag

Skrevet av inge

I opptakten til lørdagen batalje mot Nøtterøy på søndag skjer det hyggelige ting. Falks meget trofaste samarbeidspartner de siste 4 årene, Sparebank 1 Horten, tar steget fullt ut og blir klubbens Generalsponsor.

I praksis vil dette si at banken trapper opp sitt engasjement til å gjelde hele klubben og heretter vil være synlig på draktene til alle klubbens lag.

«For oss er det viktige å vise at vi ønsker å støtte både bredden og eliten i den fantastiske jobben Falk Håndball gjør her i Horten. Falk Håndball markerer seg på flere plan i lokalmiljøet om dagen og det er positivt for Horten. Det som er positivt for Horten er også positivt for banken, så dette er vi helt klare på at passer som «hånd-i-hanske» med vår profil. Jeg vil også trekke frem Ut-i-jobb prosjektet til Falk som viser at klubben tar ansvar utover det sportslige. Vi er stolte av å kunne fortsette det meget fruktbare samarbeidet vårt med Falk»  – Lars Anders Berg, banksjef.
artikkelen fortsetter under bildet

Vinn – vinn for begge parter, tror begge.

For Falk er dette absolutte gledens dag. Vi har jobbet lenge med å få på plass noen generalsponsorer som ønsker å profilere seg på alle lag i klubben. Dette gjør at klubben fremstår mer enhetlig og at vi kan tilføre sponsormidler direkte til junioravdelingen og samfunnsnyttige prosjekter som «Ut-i-jobb!». Denne avtalen er med på å gi oss stabile forhold å jobbe fremover med sporten vi elsker. Avtalen gir oss også muligheten til å øke inntektene ytterligere ved å skaffe nye kunder til banken. Jeg er selv kunde i banken og vil i tide fremover jobbe aktivt med våre medlemmer for å få alle til å bli det samme.

Vi i Falk Håndball ser frem til et fortsatt fruktbart samarbeid for begge parter.