Se håndball der håndballen spilles – i hallen!

Kampen begynner klokka 19 – DU er der? TAKK!

Skrevet av inge

Onsdag kveld spiller Falk mot Øyestad IF – Arendal. Det blir spennende å se om gutta har lært noe fra sist kamp. Det vil si om de nå har skjønt det som Baard og de andre i støtteapparatet har terpet på, vist dem og snakket om siden forrige onsdag.

Kampene lever alltid sitt eget liv og hver kamp er like spennende, stort sett. Kampene er i hvert fall best å se i hallen. Nærmest mulig det som skjer, spillerne og de andre på tribunen. Sånn er det alltid; best på arenaen. Kaffe, kaker, pølser og brus får du også anledning til å gumle på – så hva kan vel være bedre enn å ta en tur i hallen og få litt action der?

Så du kan ta med deg noen venner eller familie og skrike og skråle litt på tribunen. Falkgutta trenger alltid støtte i Fort Holtanhallen. Når da også Øyestad IF – Arendal kommer med en busslast med supportere, så er det greit å kunne ha noen folk som støyer de ned og gjør sitt til at det blir bra stemning i hallen. Det er det jo ofte og ingen onsdag bør være noe unntak.

Velkommen skal dere alle være – selv de som kommer i buss fra Arendal!