Aksel Foyn Bruun tilbake til Falk Horten

Gullrekka sammen igjen?

Skrevet av inge

Etter nesten 3 års fravær så er Aksel klar for spill i Falks blå trøye. Han var en av nøkkelspillerne da Falk vant G20 NM. Så ble det over fjellet til Bergen og studier der. Dermed ble det Fyllingen Bergen – sammen med kompis Filip Svele. Aksel ble en publikumsyndling i hallen til bergenserne. Men det ble en kortvarig suksess; korsbåndet i kneet røk og dermed stoppet den karrieren. Aksel studerer medisin i Polen etter en tur innom København med samme formål.

Aksel er ikke permanent Falkspiller – han skal trene med oss og er her i ett par måneder, sier sportslig leder Trond Egge. Og så mye spill blir det vel neppe, da Januar går bort i pause i Eliteserien grunnet EM. Så ikke legg for mye i dette, foreløpig, sier Egge til Gjengangeren. Han er en gjennombruddsspiller med stort potensiale og han er spilleklar for Falk – om dette blir aktuelt. Å få Simen, Filip og Aksel på samme rekke igjen, ville vært spennende uansett!

Velkommen tilbake, Aksel!