• Tor Henning Forberg - med avrevet trøye. Skyldig: Spiller nr 10; Øverjordet.

Bokstavelig talt: Avkledd!

Årsværste med hensyn til resultat. Greit med litt fridager nå.

Skrevet av inge

Falk fikk seg en leksjon i angrepsspill i kampen mot Haslum i kveld. Falk fulgte til 2-2,… så var det slutt. Haslum kjørte på med angrep etter angrep og gutta fra Falk hadde ikke sjanse til å få noen god kveld i Bærum. Etter en tung 1.omgang stod det hele 19-8 til hjemmelaget.

Om 1.omgang ikke var bra, så ble egentlig ikke 2.omgang noe særlig bedre. Det ble en gjentakelse av 1.omgang og Haslum puttet støtt og stadig, mens Falk stod litt for ofte med «lua i hånda». Det nytter ikke mot et av Norges aller beste lag.

Det skal sies at Bærumslaget må ha en egen trening i uka på holding. Maken til riving i trøya på motstanderen har undertegnede sjeldent sett. Som bildet viser så gikk dette helt galt for trøya til Tor Henning Forberg; Sander Andreassen Øverjordet slet den rett og slett i stykker i 2.omgang. Med litt hjelp av en viljesterk Tor Henning Forberg, som skulle skyte. Og det er litt snålt å se en landslagsspiller syte så mye til dommerne som det Erlend Mamelund gjorde i kampen. Når du leder 19-8 må du tåle at noen tar på deg. Uten at dette har noe med kamputfallet å gjøre. Men primadonnanykker hører ikke hjemme i denne serien.

Kampen endte 37-15.

Falk får ta en liten juleferie og spise litt god mat og komme seg inn i hjemmedraktene på 3.juledag – da venter FyllingenBergen. Det kan også bli en hard nøtt. Men her gjelder det å henge med – serien er halvspilt og det er fortsatt mange poeng å kjempe om.

Takk til trofaste supportere som tok turen til Nadderudhallen – det settes pris på.

Flere bilder får du utover torsdag.

Gjengangeren: Falk tapte med 22 mål – klikk