• Falk gutta beholdt drakta på idag. Her scorer Ole Cato Holden

Beholdt drakta på i dag

25-28 i Holtanhallen

Skrevet av inge

Falk stilte med det mannskapet man kunne mønstre i kampen mot tabellfirer FyllingenBergen. Stallen er ikke skadefri og det er tydelig når kampene spilles. Og i dag ble det ikke så mye bedre hva resultatet ble – nok et tap. Men spillemessig langt bedre enn mot Haslum.

1.omgang ble litt ujevn, startet litt famlete, spilte seg opp og var fullt på talefot – så litt famlete igjen. Da ender det med pauseresultatet 12-16.

2.omgang startet med 2 rett i fleisen og så holdt det seg der en stund. Ikke noe stort spill fra FyllingenBergen heller og de lot Falk slippe litt innpå utover omgangen. Bergenserne hadde vel heller finalen i NM i tankene og lot de fly og Falk slippe inn i kampen mot slutten. Det førte til at Falk vant 2.omgang med 1 mål – det er jo også noe å ta med seg.

25-28 stod det da sluttsignalet gikk. Sifrene er til å leve med – men nok en kamp uten poeng er ikke så greit. Vi vil tro at gutta vet dette selv og at de i kommende uker trener og øver på det som kan forbedres og stiller skjerpet til siste del av sesongen. Den starter med bortekamp mot Bodø HK den 5.februar og fortsetter med skikkelig derby mot Nøtterøy den 9.februar.

Falk sin beste spiller: Martin Gravdal Haldorsen
Toppscorere Falk: Martin Gravdal Haldorsen 5 mål, Anton Blickhammar 5 mål, Ole Cato Holden 4 mål, Simen Heyerdahl 3 mål.
Toppscorer FyllingenBergen: Andreas Ungesson 7 mål

Kampreferat minutt for minutt får du her – gjengangeren.no – klikk
Kampfakta får du her – klikk