Filip må på operasjonsbordet Operasjon på torsdag

Sesongen er dessverre over for Filip Svele

Skrevet av inge

Filip Svele skadet seg 6.oktober i fjor, i kampen mot Bodø. Ingen fant ut hva det var før etter vi skrev 2014. Så da er det en tur på operasjonsbordet på førstkommende torsdag for Filip med sin skulder som har ett rift i leddleppen i skulderen. Ikke spør meg hvor nøyaktig det er, men det er på baksiden av skulderen. Den må rett og slett åpnes og gjøres noe med, før Filip er i stand til å gjøre noe mer for Falk Horten.

Det betyr at Postenligasesongen 2013/14 er over for unge Svele. Så alvorlig er skaden at det er ett være eller IKKE være i håndballen. Det vil gå minst 6 måneder før Filip kan kaste ball på toppnivå igjen.

– Det er 9 kamper igjen i Postenligaen for sesongen, de skulle jeg vært med på, sier Svele til avisen Gjengangeren. Å sitte på tribunen er noe av det værste jeg vet!