Falk slo Nøtterøy 25-23

Spennende kamp i Holtanhallen

Skrevet av inge

I en spennende kamp i Holtanhallen trakk Falk det lengste strået mot erkerival Nøtterøy fra nabobyen Tønsberg. Falk startet i ett forrykende tempo og ledet med 5-0 før Nøtterøy klarte å få ballen i mål. Falk fulgte ikke helt opp i andre halvdel av omgangen og slapp Nøtterøy innpå til 10-9 ved pause.

I 2.omgang så stod kampen lenge og vippet mellom ledelse til Falk og ledelse til Nøtterøy. Men mot slutten av kampen rykket Falk litt fra og hadde en stund 4 mål ledelse som ble knappet til 2 da kampen var slutt. Men seier er seier og de 2 poengene er noe å ta med seg for ett lg i poengnød. Og så er det selvsagt fint å få slått rivalene i fra Tønsberg på hjemmebane i Holtanhallen.

Anton Bo Blickhammar – en av Falks beste. Foto: Inge Wallumrød – Lille Studio 56

Best på Falk i dag var Anton Bo Blickhammar, Mathias Kolstad Holm og Simen Heyerdahl. Sistnevnte måtte se deler av 2.omgang fra tribunen, da han tacklet en Nøtterøyspiller «klokkerent» og spilleren gikk i bakken. Ikke alle skjønte den, men dommerne dømmer.

Keeper Mathias Kolsatd Holm tok mange skudd, men Falk rotet seg til tider bort og skjøt keeperne til Nøtterøy god. Det førte til at kampen ble jevnere enn nødvendig. For i dag var Falk det laget som ikke skulle tape. Det var applaus i 1 minutt for avdøde håndballprofil Karl Erik Bøhn i forkant av kampen og minst det dobbelte for Falk Horten mot kampslutt. Begge deler er full fortjent.

Neste kamp er borte mot Elverum.

Gjengangeren har kampreferat her – klikk