• Anton Bo Blickhammar vil gjerne pynte på scoringsstatistikken sin

La OL være OL en stund i dag og kom deg på kamp!

Skrevet av inge

Selvsagt vet vi at du er sportsinteressert. Så du har vel stilt inn dagen med TV og snacks og vil slenge bena på bordet og myte norske prestasjoner? Akkurat. Men vet du at du kan få med deg en Postenligakamp LIVE med høy spenningsfaktor i Holtanhallen kl 16? Ikke det? Da kan vi fortelle at Falk møter vestlandslaget Stord til dyst om 2 poeng i ettermiddag. Det kommer til å bli en forrykende kamp der det står om 2 poeng i kampen om å beholde plassen i Postenligaen.

Da vil vel ikke du sitte hjemme? Falkgutta trenger høylydte supportere i Holtanhallen! Da kan DU være med på å støtte gutta, snakke med venner og kjente og se en kamp som nok vil inneholde like mye dramatikk som OL på skjermen din. Og du får jo høydepunktene i reprise når det gjelder OL. Falkkampene går inn historien uten reprise.

Da sees vi litt før kl 16 da? Holtanhallen. Kaffe og annet snacks finner du også der. Så alt ligger til rette for en fin ettermiddag!

Velkommen!