Søndag gjelder det!

Vi gir oss ikke nå? Støtt gutta i blått!

Skrevet av inge

På søndag så er det viktig at gutta får ALL støtte som kan mobiliseres i Horten og spesielt i Holtanhallen. Da kommer Follo Håndball på besøk til 18.serierunde i Postenligaen. Follo ligger poenget bak Falk og begge lag ligger UNDER streken for nedrykk til 1.divisjon.
Foran Falk ligger erkerival i Vestfold; Nøtterøy med 11 poeng. Vinner Falk – så er det bare 1 poeng opp til kvalik, rett bak Nøtterøy. Taper Falk – så er det rimelig å tro at det er 1.divisjon neste år. Selv om ikke alt håp er ute, men det blir med ett vanskeligere.

Så da skjønner du settingen!

Gutta og klubben trenger ALL den støtten som er mulig å få på søndag kveld. I teorien så er det lett å skjønne at alle poeng gutta får er ett eller flere mot fortsatt spill i Postenligaen. Vi møter flere lag som er rundt oss på tabellen – så både Drammen (h) og ØIF Arendal (b) er lag som ligger i faresonen og som Falk – på en god dag – spiller jevnt med eller slår.

Ingen av gutta har gitt opp håpet  – før matematikken slår inn og sier at man er dømt ned. Alle vet at å tape ikke er noe man går for. Man har ikke tapt før kampen er ferdig – og innen den tid er mye jobb lagt ned.

DU legger ned litt jobb med å være tilstede – støtte gutta med både din tilstedeværelse og verbalt å gi alt på tribunen for at gutta skal føle at de har hele byen i ryggen. Vi var stolte da Horten fikk et Postenligalag – vi skal gi alt for å beholde plassen!

Så på søndag kl 18:00 starter skjebenekampen. Du og dine er på plass i god tid og med høy støttefaktor!

Vi gir oss aldri! VI SEES!