• Christer Aasheim var Falk Hortens beste spiller

Falk Horten fløy høyest i Holtanhallen!

Vant 28-24 over Follo

Skrevet av inge

Falk Horten og Follo hadde samme utgangspunkt foran kampen; den som tapte – rykker sansynligvis rett ned. Den kampen skulle Falk vinne og de startet i 100 og dro rett opp i en 3 målsledelse tidlig i 1.omgang. Der ble de en stund før Follo fikk summet seg og tok innpå til 10-10 og 11-11. Ved pause stod det 13-11 til Falk og publikum forberedte seg på en thriller om seieren.

I 2.omgang var det Falk som igjen tok kommandoen og senere i omgangen knapopet Follo litt innpå. Men i denne omgangen var det falk som var desidert best. Mange flotte enkeltprestasjoner – mye bra spill førte gutta i blått til mange mål. Follo hadde i grunnen ikke noen sjane da Falk rykket og fikk hele 6 måls ledelse da det gjenstod 5-6 minutter. Og inn ble det til slutt 28-24 til Falk og alle med hjerte i Falk kunne puste lettet ut.

Falk er fortsatt ikke hektet av i kampen om å berge plasse i Postenligaen. Sportslig leder Trond Egge var nok den som pustet lettere enn de fleste etter kampen. Også styreleder i Falk Håndball, Lill-Kristin Gundersen kunne puste litt lettere etter en spennende kamp i Holtanhallen. Falk ligger nå kunn 1 poeng bak Nøtterøy på kvalikplassen. Dette kommer nok til å bli ett «rotterace» om poengene i de avsluttende kampene i årets Postenligasesong. Som vanlig veldig mange på tribunen og god stemning!

Gjengangerens live oppdatering finner du her – klikk
Kampinfo finner du her – klikk

Bilder finner du i en annen artikkel.