Gi oss stemninger og action!

Bli med og bidra med dine bilder fra DIN Falkdag!

Skrevet av inge

Falk Håndball inviterer deg til å dele øyeblikkene, stemningene og all action i og rundt klubben i sesongen som kommer. Bruker du Instagram har du alle muligheter til å få dine bilder ut på Falk Horten sin hashtag:  #falkhorten

Så er du på håndballturnering, på kamp, på trening, sitter på tribunen, foran TVn eller på en eller annen måte har en relasjon til Falk Håndball eller Falk Horten (Herrer Elite); så del de med oss på #falkhorten på Instagram.

Bildene trenger slettes IKKE å være «proffe» – det er bare et fåtall som besitter slikt utstyr. Vi vil ha bilder tatt med mobil eller det kameraet du hadde der og da. Så spes det på med litt «proffe» bilder fra Inge Wallumrød m.fl. sånn gjevnt og trutt. Men det er altså DU som er med på å gi oss DIN Falkdag!

Klarer vi første mål om 1000 bilder i 2014?

Les mer om Instagram