• Anton Bo Blickhammar - igjen Falk Hortens beste spiller.

Det hjalp ikke med «kniven på strupen» – tap i Arendal

25-20 i Sør Amfi

Skrevet av inge

Falk møtte opp med en busslast med supportere og sitt Postenligalag i Sør Amfi i Arendal søndag kveld.

Det startet greit for Falk og laget holdt følge til mot slutten av 1.omgang. Da hadde gutta stort sett ligget ajour eller 1 mål bak. Til pause stod det 12-8 og gutta kunne kanskje være tåelig fornøyd med det. Man kunne kanskje få til et godt resultat med litt skjerpings i 2.omgang?

Artikkelen fortsetter under bildet. Klikk på bildet for et større bilde også!

Ca 40 supportere fra Horten stilte i Sør Amfi – forbilledlig!

2.omgang ble stort sett ikke en så veldig stor opplevelse – fra begge sider. Falkgutta hadde litt problemer i forsvar til tider – men de største problemene hadde man denne kvelden fremover. Skudda gikk i hytt og pine og det ble en tam forestilling. De som lykkes best var som alltid Anton Bo Blickhammar og også Tor Henning Forberg fikk vist frem en skuddarm i ny og ne. Men når det liksom kladder for mye for de andre – så blir det i denne omgangen også ØIF Arendal som vinner – denne gangen bare med 1 mål – så resultatet blir 25-20 til Arendalslaget.

Nå er det ikke en gang teori igjen – Nøtterøy slo Runar. Dermed er det 1.divisjon i Horten neste sesong. Bare å ta sats og rykke opp igjen – må jo være målet.

Neste kamp er mot Drammen i Holtanhallen på onsdag førstkommende kl 20:00. Personlig synes jeg at vi skal fylle hallen og hylle gutta som i hvert fall har fått vist at det nytter å gjøre ærlige forsøk på å være i landets toppserie i håndball. Gutta og klubben har gitt oss mye morro og noen flotte øyeblikk i sesongen. Og om det skal bli 1.divisjon i neste sesong, så tror jeg at både gutta, klubben og ikke minst de som har fulgt laget i sesongen gjerne vil opp i toppen en gang til. For å bli der en stund.

Så onsdag stikker du bort/opp/ned/innom i Holtanhallen og ser Falk Horten for siste gang i årets Postenliga på hjemmebanen; Fort Holtanhallen.

Les avisen Gjengangeren sin LIVE oppdatering her – klikk

Bilder fra kampen ser du i en annen artikkel.

God stemning fra Horten i Sør Amfi.

Klikk for større bilde!