La oss hylle gutta! Og oss selv…

Betraktninger fra sidelinjen….

Skrevet av inge

Det er slik at Falk Horten har rykket ned til 1.divisjon – det er greit og vi forholder oss til det. Men, gutta har i årets Postenliga gjort flotte kamper, skapt historie og laget show i enkelte kamper i Holtanhallen. Det fortjener litt mer enn å glemme sesongen og vente til neste gang…

Jeg husker ikke forrige gang – en gang på 1960 tallet, da var jeg ikke medlem i SpK Falk – det ble jeg i 1972 eller rundt der. Da snakket noen om ett herrelag som hadde «vaket» opp i den gang 1.divisjon/eliteserie i klubben.

Vi smågutta hadde ikke noe forhold til det. Vi stilte opp på trening vi – flere ganger i uka, med Morten Egge, Jan-Rolf «Luffe» Ludvigsen, Per-Erik Sjong, Sørensen (husker ikke fornavnet) m.fl. Vi reiste rundt i Vestfold og banka og ble banka (veldig sjeldent) diverse lag i fylket. Det var en flott tid og gav nok mange på vårt lag (født sånn 1960-62) en hærlig opplevelse hver gang vi vant. men vi hadde ikke noe forhold til toppserien.

Herrelaget vaket rundt i 2 divisjon – dagens 1.div….

I 2013 rykker Falk Horten opp i det aller gjeveste – da ble det straks noe annet. Det var som om alle fibre i kroppen våkna igjen, … Falk i Eliteserien? JIIIIPPPPI!

Alle som kan noe om håndball vet at å etablere seg i Eliteserien er litt «heisvirksomhet» i noen sesonger. Så blir det stabilitet – så blir det MEDALJEER for de som vil nok! Jeg vet når gutta i Falk Horten står nede ved rådhuset i Horten… en gang i 201x…

DA er det vi som er mestere!

Falk Horten VIL nok til å rykke opp igjen! Vi skal tilbake og det så raskt som det er mulig i forhold til sportslig og økonomisk satsning.

I denne sesongen hyller vi først og fremst dere som trofast har møtt opp i Holtanhallen hver gang Falk Horten spiller hjemme.

Vi hyller ALLE de frivillige…. fra parkeringsplasen og helt inn til vaffelrøra i kiosken.. til de som fra morgen til kveld tenker Falk på kampdag. Til alle som tar på seg genseren med «Arrangør Postenligaen» på ryggen. Dere er de som skal være med oss tilbake til toppen, om dere gidder litt til.

Så om dere som er glad i Falk og håndball gidder å ta en tur på onsdag kveld – kampstart kl 20 (vær tidlig ute), så kan dere reise dere opp etter kampen, klappe og gi gutta en hyllest. Det fortjener dem!

Og vi vil være her på Norsk Topphåndball sine sider – for vi SKAL tilbake til toppen for å være der – LENGE!

Selvsagt vil vi «TAKKE ALLE «som sponser oss i Falk Håndball – dere er uvurdelige og våre støttespillere i alle sesonger. Vi kan ikke takke dere nok!

Inge Wallumrød
foto/web for Falk Horten 2013/14