Rune klarer ikke gi seg – helt

Vil spille med 2.div laget neste sesong.

Skrevet av inge

Rune Sktyøen har gitt beskjed til klubben at han gir seg. Men han klarer ikke å gi seg helt – han vil gjerne bidra med å være med på klubbens 2.divisjonslag. Det er ikke viljen som setter en stopper for Runes karriere. En klemskade i jobbsammenheng satte karrieren i norsk topphåndball først på vent – deretter ble det stopp. Men Rune er mest lei seg for at han ikke fikk sagt skikkelig farvel med Eliteserien.Rune Skytøen siste kamp ble 28-28 kampen mot Stord som gikk i Holtanhallen 22.februar i år.

Artikkelen fortsetter under bildet

Rune Skytøen gir seg med topphåndball. Takkes av styreleder Lill-Kristin Gundersen.

Nå blir det litt mer famlieliv og trening av sønnen i TT som vil oppta Rune. Og spill med rekruttene i Falk. Det skal klubben nok dra nytte av. 17-19 åringer trenger en spiller som har vært i «krigen» før med seg for å skaffe seg erfaring til å ta steget opp i 1.div/Eliteserien. Så vi vil anta at gutta vil like å ha Rune med på laget når de reiser rundt og herjer i 2.divisjon.

Les mer om Rune og i gjengangeren.no sitt intervju her – klikk

Artikkelen fortsetter under bildene

Martin Gravdal Haldorsen – reiser til studier i USA  –  Foto: Inge Wallumrød

Ole Cato Holden vil drive i klesbransjen og forlater topphåndballen. Foto: Inge Wallumrød

I tillegg så reiser Martin Gravdal Haldorsen til USA for å studere og Ole Cato Holden gir seg og prioriterer jobb i klesbransjen og det medfører mye reiseing til Oslo. Marin Kolstad Holm har skrevet kontrakt med DHK – som du kan lese om i annen artikkel her på siden.