• Andreas Ingebrigtsen

Andreas «Andy» Ingebrigtsen først ut med å signere for neste sesong

Andy, med sine trickscoringer er en publikumsyndling som supporterne setter stor pris på!

Skrevet av inge

Andreas var første mann som signerte for klubben foran neste sesong. Politiskolestudenten som nå snart er ferdig studert tror at det går an å kombinere det å være Politimann og håndballspiller med en jobb her på Østlandet.

– Andreas er en lokal spiller og det er viktig for klubben, sier Falk Håndballs daglige leder Øyvind Tomter.

Andy er mest kjent for sine trickskudd av meget høy klasse. I mange kamper har vi fått se de utroligste scoringer fra den raske høyrekanten. Vil nok også bli en attraksjon i 1.divisjon med slike finurligheter fra kanten.

– Både for meg og resten av gjengen som ønsker å være med videre, så er målet å komme tilbake til Eliteserien så fort som mulig, sier Andreas.

– Med Andreas sin signatur har vi fått en viktig brikke på plass, sier Øyvind Tomter.

Da er det vel for flere å finne frem kontraksforslag og ta pennen fatt? Vi kommer med flere signeringer utover vinter/vår. Til opplysning så er kontraktene på hele 11 sider. Det er NISO, NHO og Norges Håndballforbund som i fellesskap har laget denne. Den skal ivareta partene på en juridisk korrket måte og sørge for at ingen skal sitte igjen med «svarteper».