Ny spiller til Falk

Skrevet av inge

Falk Horten har i dag blitt enige med Sindre Aho om en ettårig kontrakt. Sindre Aho spiller ferdig sluttspillet i Postenligaen med Runar før han mandag 5. mai møter til sin første trening som Falk-spiller.

Sindre Aho er en meget spilleintelligent og kreativ midtre bakspiller. Sindre er fast inventar på U-landslaget og er med sine 64 landslagsmål en av de mestscorende spillerne på U-landslaget. Sindre er en av få underårige spillere (født 1997) på U-landslaget og en rekke klubber har ønsket hans signatur. BSK, ØIF Arendal, Nøtterøy og Runar har alle vært i dialog med spilleren, noe som har gjort dette til en lang prosess. Når vi i Falk Horten vinner fram i konkurranse med Postenligaklubbene, har dette sammenheng med vår ansettelse av tidligere trener for U-landslaget – Daniel Birkelund, som ny trener og ikke minst utsiktene til solid kamperfaring for Sindre i 1. divisjon.

Med signering av Sindre Aho har Falk Horten full dekning på midtre bakspiller posisjon. Sindre vil bekle denne rollen i samarbeid med Filip Svele og Magnus Fredriksen.

Vi kommer med mer om Sindre når han har vært på trening og vi skal komme med bilder av han så fort vi får tatt de/får lov til å bruke noen av Runar.