Endelig ny idrettshall i Horten!

Julenissen kommer ekstra tidlig til Falk i år. Ny hall er en kjærkommen gave til byen og klubben!

Skrevet av inge

Fylkespolitikerne sier i dag JA til ny videregående skole i Horten. Vedtaket vil gi en varig leieavtale i en ny idrettshall tilknyttet skolen – med to spilleflater.

Hallen vil komme på den asfalterte P-plassen i Lystlunden. Dette innebærer at drømmen om en ny hall for bredde- og topphåndball i Horten endelig kan materaliseres. Det blir ikke slik at hallen bygges av Fylkeskommunen, som i Larvik – men man får ved en leieavtale sikret finansieringen og driften av hallen.

– Vi skal bygge en hall med 2 håndballbaner og uttrekkbare tribuner som kan brukes når Falk spiller sine kamper i Eliteserien, sier ordfører Jacobsen til Gjengangeren. – Planenen har kommet langt og dette skal vi klare.

Vi kommer med mer når planene er mer konkrete og mulig å vise.