• Tor Henning Forberg vil nok bli nyttig for Falk i sesongen som kommer.

Treningskamp med seier til gutta

Alle fikk spille og score.

Skrevet av inge

Alle fikk spille og de fleste scoret også mål. Flest mål ble det på Tor Henning Forberg og Tormod Hauane. Etter at kampen var ferdig stod det 32-28 til Falk over St Hallvard.

Viktig å vinne, synes de ca 90-100 på tribunen. Det er ikke nå gutta skal vise seg ordentlig frem. De tbør de heller gjøre i Holtanhallen når 1.divisjon braker løs!

Falk manglet også 2-3 spillere som helt klart er i førstesekseren, når 1.divisjon blåses i gang i september. Da har vi tro på at St Hallvard skal få mer å bryne seg på. Falk var ganske gode når de beste var på banen og brukte ikke mye tid på å være 5-6 mål foran når de kjørte litt på i angrep og stod offensivt i forsvar. Et forsvarspill vi nok vil se mer av i tiden fremover.

Trener Daniel Birkelund var også meget tydelig fra sidelinjen og klar på hva han ville gutta skulle gjøre. Så der skal nok gutta få arbeidsoppgaver om ikke de skjønner helt hva som skal til for å vinne.

Det er flere kamper for de som gikk glipp av kampen i Holtanhallen i går. Neste kamp er søndag 22.juni kl 14:30 mot Herkules – også denne i Holtanhallen.

Om du ikke har fått det med deg – fra Gjengangeren: Falk fikk streken de trengte