Oppstartsturneringen: Lett match mot St.Halvard

Falk – St Halvard 26-16

Skrevet av inge

Falk slo St. Halvard greit i dagens kamp i Oppstartsturneringen i Holtanhallen. Etter en jevn start ble det klart utover i 1.omgang at kampen vippet i Falks favør. Ved pause stod det 15-10 til gutta blått. Det var en del bomskudd fra begge lag og en til tider opplagt Simen Westby Johansen som sørget for få mål for gjestene. En St Halvardspiller fikk marsjordre etter å ha «plukket ned» Fredrik Svendsen på en litt knallhard måte i en kontring.

2.omgang ble omtrent som 1.omgang. Denne gangen dro Falk litt fra og var en stund oppe i 12 måls ledelse. Vi så tendenser til bra spill og det er ikke tvil om at gutta begynner å bli samspilte. Flyver fra Patrick etter opplegg fra Andreas, gode redninger fra Simen og godt forsvarsspill er vel fasiten. Til slutt stod det 26-16 til Falk og det var i grunn helt greit.

Vaffel og kaffe var helt utmerket i Holtanhallen, som vanlig. Det er nok en sjanse til å drikke kaffe og spise vaffel i samme hall i morgen. Da kan du i tillegg se Falk mot erkerival Nøtterøy akompagnert til din kaffe og vaffel.

Vi sees! Sånn ca kl 16? Kom gjerne før, så kan du sikkert få noen ord med venner på tribunen. I dag var det sikkert 200 tilskuere der.