Oppstartsturneringen: Falk – Nøtterøy 24-31

Litt slurvete 1.omgang – nesten jevn 2.omgang.

Skrevet av inge

Falk møtte erkerival Nøtterøy i siste kamp i egen turnering. Begge lag stod med 2 seire før «finalen» søndag ettermiddag. Godt med folk på tribunen – både fra Horten og selvsagt fra Tønsberg/Nøtterøy. «Ingen» med håndballinteresse vil gå glipp av en slik kamp, selv om det ikke betyr så mye. Men det viser seg at temperaturen stiger hver gang disse to Vestfoldlagene møtes – treningsturnering eller i serie. Det er noe eget ved disse kampene.

Det startet rimelig jevnt før Nøtterøy dro litt i fra i 1.omgang. Og der ble de. Gutta i blått rotet det litt til for seg selv med litt personlige feil og kanskje litt unøyaktighet i avslutninger og litt tafatthet/ubesluttsomhet i forsvar. Ved pause stod det 13-19. Nøtterøy hadde klart vært best i de første 30 minutter.

I andre omgang var det litt jevnere, men fortsatt så var det det med nøyaktighet, besluttsomhet og vilje som det skortet litt på. Falk holdt mye bedre stand i 2.omgang og klarte nesten å spille jevnt med Nøtterøy i de siste 30 minuttene. I kampens siste minutter så klarte Nøtterøy å vinne omgangen med ett mål og kampen med 24-31.

Alt i alt så skal dette ikke være så aller værst. 2 siere mot 1.divisjonskollegaer og et greit tap mot en rival og Eliteserieklubb. Med spissing av formen og litt mer toppet mannskap i seriekamper i 1.divisjon 2014/15, så tror vi at Falk kommer til å være med helt der oppe i teten. Tar man frem litt mer vilje og tæl – så kan det bli retur til Eliteserien. Men det er mange kamper å spille før man ser hvor det ender.

Publikum skal som alltid i Horten, ha takk for fremmøte denne helgen og tar vi ikke feil så er de på plass i ennå større antall når serien kastes i gang i september. Vi sees!