• Tor Henning Forberg prøver seg mot forsvaret til ØIF Arendal

NM 4.runde: Falk møter Kolstad

Slår Falk Kolstad i Fort Holtanhallen – da er det kvartfinale!

Skrevet av inge

Det er all grunn til å møte opp i (Fort) Holtanhallen i NM 4.runde onsdag 24.september. Motstander er 1.divisjonskollega Kolstad. Det blir en skikkelig batalje om å komme til kvartfinalen i NM og derfor håper vi selvsagt på tradisjonell støtte fra tribunen som bare Horten kan oppvise. Det er selvsagt en gulrot for gutta å spille ennå en kamp i NM. Så møt opp og gi lyd!

Fem lag var seedet før trekningen; de fire beste lagene i Postenligaen i fjor og de fire semifinalistene fra fjorårets NM. Haslum, Elverum, Bækkelaget, FyllingenBergen og Drammen kunne dermed ikke møte hverandre.

Etter at lagene var trukket ut, ble hjemmebanefordel trukket der lagene sto likt etter tredje runde.

Førstnevnte lag spiller hjemmekamp:
Kamp nr Hjemmelag Bortelag
1 Viking Håndball Drammen HK
2 ØIF Arendal FyllingenBergen
3 Haslum HK Runar Sandefjord
4 Bækkelaget Elite Sandnes
5 Elverum Strindheim
6 Falk Horten Kolstad
7 Lillestrøm TH Nøtterøy Håndball
8 Bodø HK Halden TH