• Daniel Birkelund er glad for å kunne flytte til Horten og ta fatt på trenerjobben for for en av byens stoltheter; Falk Horten.

Målet står krystallklart der fremme: OPPRYKK!

Daniel om de andre lagene og Falk sitt mål for sesongen.

Skrevet av inge

Falk Horten er ikke klubben hvor man ikke setter klare mål: Falk Horten skal opp i Eliteserien igjen.

Derfor er trener Daniel Birkelund helt klar når han i avisen Gjengangeren går ut med at Falk Horten skal VINNE 1.divisjon 2014/15.

Det er ingen tvil om dette målet og Birkelund mener at 1.divisjon får en tredeling med Falk Horten i den øverste delen sammen med Sandefjord (5), St.Hallvard (4), Viking (3), Kolstad (2) og Falk Horten som VINNER. Dette er klubbens uttalte mål og oppkjøringen har ikke endret på dette. (Vil du lese mer om dette og de andre lagene, så må du skaffe deg papiravisen for fredag 12.sept)

– Vi har ett høyt nivå. Men vår største styrke er bredden. Mange matcher oss på førstesekseren, men INGEN matcher oss på andresekseren. Vi tåler bytter, skader og kan holde trykket oppe i 60 minutter i 22 kamper.  – Vi blir gode. – Det er grunnen til at målet fortsatt står, sier Daniel Birkelund.

Han tror veldig på det produktet han er i ferd med å skape via treninger og samlinger. Gutta i Falk er kjent for samhold og god tone i laget. Det er nøkkelen til suksess. Sammen med det faktum at klubben har et publikum som er helt fantastisk. Som møter opp trofast og gir god støtte til de som sliter eller kan feire. Det er like viktige ingredienser som gjør at det å drive håndball er gøy, i Falk Horten.

Falk Horten serieåpner mot Kristiansund (må kjempe om trygg grunn) borte, på søndag 14.9 kl 16:00 i Braathallen i Kr.sund. Deretter venter «Fort Holtanhallen», Horten og hortensfolk på toppkampen Falk Horten vs Kolstad i serien, lørdag 20.9 kl 16:00. Da blir det vorspiel og mye morro både i og utenfor hallen og i byen. Nå er vi alle forhåpentligvis klare for «full rulle» i hallen gjennom vinteren og neglebiting på tribune og foran mobil/brett/PC når 1.divisjon raser videre med bortekamper.

Så gjenstår det da å se om Falk Horten er gode nok til å innta Grundigserien fra neste sesong.

VI HAR TRUA PÅ DET!

Relatert: BIRKELUNDS BLOGG på Gjengangeren.no