Kristiansund vs Falk Horten – 24-32

Knall serieåpning for Falk!

Skrevet av inge

Ikke fullt så tøffe tak for Tor Henning Forberg & Co i dagens kamp – leder med 5 til pause. Arkivfoto: Inge Wallumrød

Falk har hatt føringen fra avkast til sluttsignal for 1 omgang. Gikk rett opp til 0-6 før Kristiansund scoret. Deretter jevnet et seg noe ut før Falk satte inn ett lite støt mot slutten. 9-14 er helt greit til pause.

I andre omgang viste Falk hvor skapet skal stå og slo like godt til med en gang og rykket i fra til 11-20 før man fikk summet seg i Braathallen etter pausen. Når det gjenstår 5-6 minutter så leder Falk med 9-10 mål og kampen er for lengst vunnet. Når sluttsignalet går er Falk suveren vinner med siffrene 24-32.

Dette er en god start for Falk Horten i serieåpningen; vise hva som bor i gutta er viktig. Både for laget og seg selv som spiller. Nå er vel ikke Kristiansund noen målestokk, skal vi tro trener Birkelund. Men kamper skal spilles og man vinner ikke uten 100 % innsats fra første kast. Å vinne med 8 mål er vel akkurat der man skal være mot ett antatt svakere Kristiansund enn for 2-3 år siden.

Vi ser frem mot neste helg og «serieåpningen» på hjemmebane i «Fort Holtanhallen» mot Kolstad fra Trondheim. det blir ett antatt toppoppgjør i 1.divisjon. Da er herved invitert – ta med deg venner og kjente! Det blir også stand i byen utenfor Horten Bibliotek fra 10.30 – 14.00 for de som vil kjøpe sesongkort og de selges også ved hallen før kampstart. Det kommer mer om dette utover uken.

Gjengangeren: Drømmeåpning for Falk