Så er vi i gang!

Heyerdahl: Dette må de bare tåle!

Skrevet av inge

Foto/tekst: Inge Wallumrød

Du skjønner det når bladene ramler ned fra trærne langs med Holtanveien, unga har begynt på skolen, Gjengangeren har «børsta støvet av Jan-Rolv Ludvigsen» i nærheten av Holtanhallen eller ett Falk flagg eller 100 synes veldig tydelig i byen på en lørdag.

NÅ er det på tide å komme seg opp i Holtandalen og rett i Holtanhallen. Håndballen er i gang – i Horten også!

Fy flate folkens, det er høst og håndballen ruller!

Lørdag kommer Kolstad på besøk til byen vår. Kolstad, det var det laget som fikk oss opp i Eliteserien 2013. Vi spilte uavgjort – nok til å kapre plassen den gang. Horten gikk i lufta og Falk fikk for første gang på nesten 50 år spille i toppen av norsk håndball. Den påfølgende sesongen gikk ikke som vi ønsket – men vi fikk verdifull erfaring. Noe som skal ta oss til ett stabilt lag i toppen av norsk hånball på sikt…

Lørdag starter hjemmekampene i Horten

Lørdag, kampstart kl 16:00,  stiller DU, din venn/venninne, bror, søster, mor/far eller hvem ellers du kan trekke inn til hallen med NORGES BESTE LYS, levert av LED Light Group. Slik at alle, innkludert spillerne, ser hva som skjer gjennom hele kampen! Holtanhallen i LED lys er fantastisk!

Vi var i Eliteserien i fjor, tapte en del, vant en del…. summa summarum…. rykka ned. Ikke tro at noen syntes det var greit….

Skal opp igjen!

Tor Henning, Andreas, Simen, Simen, Tormod, Filip, Fredrik, Patrick eller andre på laget den sesongen som fortsatt er her – de vil selvsagt opp igjen.

I år er det i tillegg til nevnte – Adam, Nikolai, Sebastian, Ronald og en haug andre som har meldt seg på. Se link til «spillere» oppe på toppen.

Gutta på laget vet – etter å ha hørt med de andre på laget – hvor gøy det er i Holtanhallen på kampdag og under kampen. Har de ikke fått med seg dette før kamp – vil de definitivt få det med seg under kamp. – Dette må de bare tåle, sier Simen Heyerdahl.

– «Vi må bare være med fra første sekund», sier Simen om kampen mot Kolstad lørdag.

Da er det bare opp til Horten sine håndballentusiaster; Møt opp og som Daniel Birkelund sier; GI GASS FRA TRIBUNEN!

Holtanhallen: Lørdag 20/9 kl 16:00   Falk Horten vs Kolstad