• Stengte buret til tider - Simen Westby Johansen

Rotet bort poengene

Simen Westby Johansen best på et litt rotete Falklag i dag.

Skrevet av inge

Simen Westby Johansen var dagens mann i Falktrøya.  Arkivfoto: Inge Wallumrød

Falk fikk ikke kanonstarten som man håpet på hjemme i Holtanhallen. Det var jevnt og tett – til det gjenstod noen minutter.

I første omgang så var det tett ut fra start og slik holdt det seg hele omgangen. Falk var stort sett 1 mål eller to foran, så utlignet Kolstad ledelsen og slik fortsatte det ut til pause. Da stod det 12-11 til gutta i blått. Omgangens beste prestasjoner stod Simen Westby Johansen for i mål og ikke minst overgangen og rushet som Tormod Hauane satte inn til 11-9.

I andre omgang ble det nesten som i første; lagene fulgte hverandre og det ble ikke så mye tilrivelse av en klar ledelse før Kolstad fikk 3 mål etter 24 minutter. Da var kampen kjørt, selv om gutta fikk en sjanse til å utligne ledelsen. Det ble med sjansen, som ofte før i kampen kom det mange personlige feil i denne perioden også. Når man mister litt hode på slike sjanser så går det som regel som det gikk. Det blir ikke poeng.

Falk skal allikevel ikke henge med hodet. Det er mye bra når det er bra. Det betyr at man må korte ned tiden som det ikke går så bra.

Gutta får nok en sjanse til å tyne Kolstad for kvartfinalen i NM. Kolstad kommer nemlig til Horten igjen, på førstkommende onsdag.
Da er det kampen om veien videre i NM det står om som sagt. Da burde nøyaktigheten være skrudd et par hakk opp og kanskje kan publikum gi litt mer gass?

Til dere som kom i dag; takk for støtten og velkommen tilbake på onsdag. Da regner vi med at det bør nokså jevnt igjen – bare at denne gangen skal gutta i blått vinne! Og det er alltid morro i «Fort Holtanhallen»! Kaffe og vafler får du kjøpt også..