Kommende kamper

Borte først mot Sandefjord – så hjemme mot Haugaland!

Skrevet av inge

Falk møter Sandefjord på førstkommende onsdag 8.okt kl 19:00 i Jotunhallen. Det er såpass kort reise fra Hortensområdet at vi tror på at det blir litt kamp på tribunene også. Falk er nettopp hjemkommet fra en treningsleir i Ungarn. Hva Sandefjord har drevet med vet vi ikke. Men at det kommer til å bli spennende – DET vet vi.

Møt opp og støtt gutta i årets 2.bortekamp!

Lørdag 11.oktober kl 16:00 smeller det igjen i «Fort Holtanhallen» da kommer Haugaland på besøk. Mer om den kampen følger etter kampen mot Sandefjord. Men vi vil jo gjerne at dere setter av dato og tid til en spennende kamp i hallen og forhåpentligvis en 2 poenger! Vi er gode i Holtanhallen – særlig når publikum støtter og gir 100 % GASS!

Vi sees i «Fortet»

Sandefjord  vs Falk Horten – onsdag 8.okt kl 19:00 – Jotunhallen, Sandefjord
Falk Horten vs Haugaland – lørdag 11.okt kl 16:00 – Holtanhallen, Horten (mer omtale kommer)