• Veldig god dag på jobben!

Slo Sandefjord borte!

Etter to på nebbet er det godt å bruse med fjæra!

Skrevet av inge

Simen Westby Johansen stengte buret for Falk i Sandefjord kveld.
Arkivfoto fra Postenligaen 2013/14: Inge Wallumrød

Falk viste gode takter i Jotunhallen og viste Sandefjord hvor skapet skal stå. Etter en jevn og litt treg start på kampen dro Falk fra etter hvilen. Mye rot fra begge lag og litt ujevnt fra de sortkledde – noe som gikk begge veier. Gjorde at 1.omgang nok kan forbigås i stillhet. Hverken Falk eller Sandefjord var særlig gode i den omgangen. Selv om omgangen var spennende nok for oss på tribunen.

Da dommerne blåste i gang 2.omgang stod det 10-11 på tavla. Det endret seg fort og Falk tok føringen og dro sakte men sikkert i fra sandefjordingene. Sandefjord prøvde å krige seg til noe – men den gikk ikke hortenserne på. De satte i stedet opp farten og spilte håndball. Det resulterte i en del mål og en stund ledet Falk med hele 9 mål.

Det var flott å se at Filip Svele begynte å få til ting og at Simen stengte buret i perioder. Også Adam Nyfjäll hadde noen perler. Det var det som skulle til for at Falk til slutt gikk av med seieren med 21-26. Det er sterkt mot Sandefjord, som gjorde et poeng av at Falk var det laget med flest sesonger i 1.divisjon. Det så ikke slik ut i kveld, Falk var desidert best i den 2.omgangen og i kampen totalt sett.

Til og med på tribunene var det mest liv blant de tilreisende. 389 tilskuere – hvorav hvertfall 100 – 120 fra Horten. Det er bra og gjorde sitt til at gutta i blått tok 2 viktige bortepoeng. Til tross for en del utvisninger så uteble de stygge tingene og det tjente nok Falk mest på. Den utlyste keeperkrigen fra Sandefjords trener Veierød, vant Simen rimelig overlegent.

Neste kamp er Haugaland hjemme i «Fortet» – førstkommende lørdag. Mer om dette kommer nærmere helgen.