Tidligere spiller i Falk ble historisk i Spania

El Bohy scoret et historisk mål i den spanske ligaen.

Skrevet av inge

Mohamed El Bohy ble historisk i Spania tidligere i uken da han scoret mål nummer 300 000 i den spanske toppserien.

Angel Ximenez Puente Genil er laget til El Bohy og det ble tross historisk mål, tap hjemme med 30-33 for Villa de Arania. Klubben til El Bohy er ikke helt heldige med sesongstarten og ligger 3.dje sist. FC Barcelona er suverene og ubeseiret i starten på den spanske håndballligaen.

El Bohy spilte i sesongen 2013/14 for klubben i Postenligaen. Han ble kjøpt inn med penger som avisen Gjengangeren (initiativtager) og byens befolkning/næringsliv samlet inn (mer enn 400 000 kroner). Han spilte med «Folkets spiller» på ryggen.

Han scoret 51 spillemål og 9 fra 7 metersmerket. Var noe skadet i skulderen og fikk vel ikke helt ut det forventede potensialet. Men en trivelig fyr som tross kulde (er fra Egypt), trivdes godt i Horten og som håndballspiller i Falk Horten.