Lørdag er det Haugaland

Falk Horten vs Haugaland i Holtanhallen

Skrevet av inge

Bilde: Kan Tormod Hauane og resten av Falk Horten slå noen vestlendinger? Her er fra en annen kamp mot FyllingenBergen i Postenligaen i 2013/14. Arkivfoto: Inge Wallumrød

Det smaker alltid godt med seier i håndball, særlig når man har ambisjoner om noe. Men etter seieren over Sandefjord er det kun et par dager og ny kamp igjen. Denne gangen i «Fort Holtanhallen» – mot Haugaland. Regner med at gutta fikk sove etter hjemkomsten etterhvert og at man er i ferd med å nullstille og se frem mot en ny kamp på lørdag.

Kampen mot Haugaland er en kamp man skal vinne. Alt annet er tull å si når man har sagt at man vil vinne 1 divisjon i årets sesong. At det blir en kamp om poengene er sikkert, men man skal kunne hamle opp med en motstander fra nedre halvdel av tabellen. Derfor er det viktig at man kommer seg ned på jorda og har nullstilt laget før de sendes ut på banen lørdag ettermiddag.

Å slå Sandefjord var viktig, viktig fordi det setter gutta i stand til å innse at de er gode nok til å slå hvem som helst. Det er dem og det vil vi gjerne se på hjemmebane også. Ikke noe er så gøy som å være i Holtanhallen, se hjemmelaget feie motstanden til side, vinne og ta viktige poeng. Gjerne etter en tett kamp – og gjerne med litt temperatur og bra spill. Setter man fart på med ballen og bena, så skal mange få slite med å holde følge med gutta fra Horten. Det så man til tider i Jotunhallen på onsdag kveld – og vi vil gjerne se mer av den slags spill. Å krige og slåss er greit nok til tider – men mest uttelling får man ved å spille ball og forflytte seg.

Så er det det med å klare å beherske seg, holde kjeft og snu seg bort når noe irriterer en. Det er det ikke alle som klarer og det fører ofte til utvisninger av det unødvendige slaget. Simen Westby Johansen hadde sine fulle hyrer med å roe ned et par, tre av sine lagkamerater i kampen mot Sandefjord. Det er da bra å se at Tormod Hauane ikke lar seg provosere av en illsint sandefjording – men snur seg og går, lar seg ikke rive med på bortkastet tid og handling. Flere bør ta den oppførselen til etterretning. Dessuten ser det veldig bra ut! Litt overlegenhet ser veldig bra ut fra tribunen.

Jeg vedder på at arrangørkorpset til Falk Horten som vanlig har en striglet Holtanhallen klar med flagg og vimpler, maskoter, kaffe/vafler/kaker/brus og blide folk i staben med Tom Erik Aasheim i spissen på lørdag ettermiddag. Så da mangler bare hovedpersonene; gjestene fra Haugaland, hjemmelaget og DU og de andre som skal fylle truíbunen. Vi vet at lagene kommer og det ville vært helt topp om du og dine også dukka opp. All grunn til å komme og heie Falk Horten frem til en ny seier og 2 nye poeng. Det klarer dem ikke om vi ikke gir litt gass fra tribunen og støtter laget.

Tar vi ikke helt feil så kommer nok Gjengangeren med litt meninger og slikt før kampen blåses i gang på lørdag. Følg med i papiravisen og på www.gjengangeren.no

Holtanhallen, lørdag 11.okt, kampstart kl 16:00
Falk Horten vs Haugaland