reklameplasser på falk-horten.no

Skrevet av inge

Falk Horten har nå fått 4 plasser for reklame på www.falk-horten.no som det er mulig å reklamere på. Vi har ca 7000 unike lesere hver mnd. Det er den ene topp-plassen og de 3 plassene det nå står intern reklame (Webshop, Falk Håndball (breddesiden) og Facebook)

Feltet kan deles på 3 slik som nå eller 2+1 modul eller 1 modul over hele bredden. Topp-banneren kan ikke deles.

Prisene er meget rimelige, kun 3000,- per modul for en hel mnd (og dere kan bytte budskap hver uke hvis det passer med deres kampanjer osv. 2 moduler = 5000,- Alle 3 modulene = 6500,- Topp-modulen: 4500,- per mnd.

Plasseringen på siden er perfekt – så burde dette være noe som burde kunne gi dere god valuta for penga. Vi håper dere vil benytte våre sider for å annonsere i førjulstiden.

Kontakt Øyvind Tomter på mobil 41 23 28 23 eller på e-post: marked@falk-handball.no