• Stengte buret til tider - Simen Westby Johansen

Knuste Kolbotn!

Ingen problemer mot bunnlaget.

Skrevet av inge

Falk hadde ingen problemer med å ta 2 poeng i Holtanhallen lørdag ettermiddag. Kolbotn lagde trøbbel i åpningen med sitt offensive forsvar, men når Falk fant ut av dette, så var det helt greit. Det stod 15-10 til pause og det burde kanskje vært mer.

I andre omgang så var det ikke tvil om hvor seieren bar. Kampen var litt rotete, det blir det gjerne når det ene laget er såpass mye bedre. Når sluttsignalet gikk, så stod det 33-21 og Falk fikk de 2 poengene de ville og skulle ta.

Best på Falk var målvakt Simen Westby Johansen og Tormod Hauane.

Undertegnede var ikke tilstede på kampen. Derfor må jeg forholde meg litt til lokalavisen og Facebookoppdateringer.

Relatert:
Østlandets Blad:
Falk for sterke for Kolbotn