• Stengte buret til tider - Simen Westby Johansen

Falk slo Fjellhammer

Viktige poeng hentet på bortebane.

Skrevet av inge

Fjellhammer ledet etter 1.omgang med 12-11. Etter at Falk ledet med 3 mål. Etter noen utvisninger til Falk, så slo hjemmelaget tilbake og ledet da signalet for 1.omgang lød.

I 2.omgang slo Falk tilbake etterhvert,  etter rimelig jevnt i begynnelsen til halvkjørt omgang. Og mot slutten av kampen ledet Falk med 4-5 mål på det meste. Adam Nyfjäll scoret 11 mål (9 i 2.omgang) og Simen Westby Johansen i mål storspilte i kampen, ut i fra det vi kan lese på liveoppdateringen på Facebook. Kampen endte med 25-29 seier til Falk. Det er bare med borteseier og gutta er i rute for å hente en del poeng før juleribba/pinnekjøttet skal fortæres.

Resten får du lese i papiravisen til Gjengangeren på mandag morgen!