Godt blått år!

For det blir det!

Skrevet av inge

Da er det rett før året 2014 er over. Et år som har vært begivenhetsrikt for klubben. Vi rykka ned fra Eliteserien i våres. Men vi har vel aldri gitt opp håpet om nok en gang å klare bragden; å spille seg opp igjen. Vi ligger rimelig godt an og trener Birkelund sier at vi bare egentlig har ett surt poengtap.

Det er mange kamper igjen og mange viktige kamper i Holtanhallen mot motstandere som vi kjemper med i toppen. Det er viktig å ta de hjemmepoengene og gutta trenger all mulig støtte fra tribunen i Holtanhallen i de kampene. Så det er bare å sette av en del lørdager på nyåret og utover vinteren til «feberkamper» i Holtanhallen. Det kommer til å bli en heidundrende avslutning av årets 1.divisjon om dagens kampresultater og utvikling legges til grunn. De 4-5 i toppen er alle gode nok til å rykke opp. Og Kolstad kan jo fortsatt slås av flere enn det de hittil er blitt slått av. Falk Horten møter forøvrig Kolstad allerede søndag 4.januar i en tøff bortekamp. Vi håper gutta ikke har «langet for mye innpå med ribbefett, feite sauser, marsipan, sjokolade og annet godt – uten å ha rørt på kroppen. For her gjelder det å komme kjapt ut av «startblokkene» for resten av sesongen.

Så da vet du det.

Klubben ønsker alle en riktig fin nyttårsfeiring og et nytt Godt Blått År i 2015!