Teambuilding i Telemark

A-lagsgutta dro til Bø for å sveise laget enda tettere sammen.

Skrevet av falkmarked

– Det ble litt av en tur, forteller Tor Henning Forberg, opprinnelig fra Bø. Det var han som sto bak opplegget, i samarbeid med Eirik Gilje.

Etter store mengder pizza i Bø dro gutta ut i villmarken. Der satt de opp tre telt og tre lavvoer ved elva.

Telt

De 18 gutta som var med ble delt inn i lag, og det ble quiz og grilling. Trener Daniel Birkelund var dommer. De aller tøffeste (Tor Henning, Simen og keeper-Simen) lå ute under åpen himmel den først natta.

Lørdag sto utfordringene i kø. Før frokost var det lagstafett som bestod av svømming i elva og løping.

Svømming

– Det var en brå start på dagen, smiler Tor Henning, som var blant de som svømte.

Deretter dro gutta på en bratt fjelltur til det kjente fjellet Gygrestolen, 490 meter over havet.

Fjelltur

Det ble en flott tur, bortsett fra at yngstemann i troppen gikk seg vill på veg ned. Etter en liten leteaksjon ble han funnet, og det tette programmet kunne fortsette.

Så bar det avsted til fotballbanen, der Falks håndballgutter skulle bryne seg på Skarphedins fotballgutter, som spiller i 3. divisjon. Det ble spilt 4 x 10 minutter, og Falk ledet 1-0 takket være et selvmål. Men fotballgutta fra Bø vant til slutt 3-1.

Fotballbanen

– Vi har mange gode fotballgutter i troppen, men det skortet nok litt på teknikk og taktikk. Men jeg tror at vi hadde vunnet om vi hadde trent fotball et par uker, sier Tor Henning selvsikkert.

Etter kampen var det kameratslig grilling med begge lag.

Grilling

– Siden det var meldt dårligere vær flyttet vi inn i Forberg grendehus, sier Tor Henning. Som navnet røper er dette hans hjemtrakter. Det ble en sosial kveld med håndbak, drakrok og mimelek. Det hele ble kronet med et slag poker, som ble vunnet av Filip Svele.

Håndbak

Søndag var ingen hviledag. Da var det «Farmer Challenge» på Forberg gård. Simen Heyerdahl vant rygging med traktor og henger, mens Njål var best i «hang-ups» med 23 repetisjoner. Så var det lagdytting av en to tonns Toyota Hiace opp en slakk motbakke. Her vant det ene laget med bare ett sekund.

Traktor

Det ble også til tid presisjonsskyting i fotball og stafett med dykking og svømming i elva.

– Wiktor trodde han skulle dø uti vannet, men de gikk heldigvis bra. Alt i alt en kjempehelg. Jeg føler at vi er mer sammensveiset enn noen gang, avslutter Tor Henning Forberg.