Manndomsprøven mot Runar

Nå skal årets Falk-lag opp til første eksamen.

Skrevet av falkmarked

I løpet av den nærmeste uka skal Falk møte Runar to ganger. Disse kampene vil vise hvor bra årets lag er før sesongstart.

Fredag kveld klokken 20 møtes Falk og Runar i Haslumcup. Den blir en høyinteressant kamp, der begge lag vil kjenne på hverandres styrker og svakheter. Denne kampen blir å regne som en generalprøve, for neste onsdag er det alvor. Da møtes lagene i tredje runde i cupen i Holtanhallen. Her bør det bli fullt hus og øredøvende stemning.

Steffen

Sandefjordlaget har møtt tøff motstand i treningskampene, og har gjort sakene sine svært bra. Fredag slo Runar det svenske laget Ystad med 30-26. Lørdag knuste de Falk-rival Lillestrøm hele 35-19. Søndag tapte de knepent 30-32 mot svenske Drott.

– Årets stall inneholder mange nye ansikter og det var et spent publikum som fikk se de nye signeringene vise seg frem på parketten. Bakover på banen storspilte til tider ny signeringen Kristijan Jurisic i Runar-målet. Det samme må man si om Nacor Medina fremover på banen, der han var sist eller nest sist på det meste Runar foretok seg fremover, skriver klubben på sine nettsider.

Wiktor står

Falk viste gode takter mot Herulf (seier 37-19) i forrige uke. Spørsmålet er hvor bra spillet sitter mot et godt eliteserielag. Runar «varmer» opp til fredagens Falk-møte med en treningskamp mot Drammen på onsdag. Falk skal også møte Haslum (lørdag klokken 14) og Bækkelaget (søndag klokken 14) i Haslumcup.