– Et ærlig forsøk mot Runar

Magnus Fredriksen var god da Falk tapte 24-31 mot Runar.

Skrevet av falkmarked

– Vi gjorde så godt vi kunne med det mannskapet vi hadde til rådighet, sier Falk-trener Daniel Birkelund etter cuptapet mot Runar.

Endelig har sesongen startet i Holtanhallen. Første kamp var tredje runde i cupen mot eliteserielaget Runar.

Det var mange på tribunen som satte vaflene i halsen da de skjønte at Steffen Berg Løkkebø ikke skulle spille kampen på grunn av en forstuet ankel. Steffen var strålende i treningskampen mot Haslum, der han scorte 10 mål. Hvis Falk skulle detonere en cupbombe denne kvelden var vi nok avhengige av Berg Løkkebø i form. Men et uhell på mandagens trening gjorde at litt av lufta gikk ut av Falk-ballongen allerede før kampstart.

Til tross for at Falk manglet førstevalgene Steffen Berg Løkkebø, Simen Heyerdahl (snart tilbake fra skade) og Tormod Hauane (sliten etter U-VM) klarte de tapre blå som var på banen å gi Runar kamp i første omgang. Med litt flaks kunne Falk ha ledet til pause, men på 11-11 gikk det stang ut og Runar kontret inn to raske mål.

Falks bestemann i dag var Magnus Fredriksen. Han jobbet som en løve i angrep og forsvar:

I andre omgang ble Falk-gutta slitne, og det ble tidlig klart at Runar ville stikke av med en klar seier. Den største forskjellen på lagene var Nacor Medina Perez. Han klarte ikke Falk å stoppe, og dermed ble det til slutt tap 24-31.

– Det var et ærlig forsøk, oppsummerer Falk-trener Daniel Birkelund.

Nå kan alt fokuset rettes mot seriestart mot Haugaland neste søndag.