NYHET: Den Blå Stemmen!

Falk vil ta tempen på tribunen!

Skrevet av falkmarked

Falk introduserer et helt nytt konsept for alle med blått hjerte. Etter hver hjemmekamp kan DU bli en del av Den Blå Stemmen!

Det er markedssjef og nettredaktør Robert Hansen, som har utviklet det nye konseptet. Han håper på mange spennende innspill fra tribunen i kommende sesong.

– Tanken er å lage en kanal der publikum kan komme med ros og ris etter hjemmekampene. Det gjør de ved å sende en SMS til meg etter kampene på nummer 90507140, sier Hansen.

DSC_2007

– De som sender inn meldingene vil forbli anonyme. Det er bare jeg som vet hvem de er, og meldingene slettes etter at innholdet er notert. Jeg vil ikke røpe til andre hvem som sender inn hva. Det er en del av kildevernet som jeg tar meget alvorlig i min jobb som redaktør.

Nettredaktøren vil da gå igjennom innspillene, og blande disse sammen til en stemme: Den Blå Stemmen. Denne skal legges ut på nettsidene til Falk etter hver hjemmekamp som et ekko fra tribunen.

 – Det blir som en konstruktiv variant av kommentarfeltene på Facebook, for her kan jeg luke bort ting som bare er tull og støtende. Dette blir en fin arena for de som har noe på hjertet rundt Falk, men som til nå ikke har turt å si det høyt. Gode råd og konstruktiv kritikk vil gjøre oss til en enda bedre klubb, mener Hansen.

– Jeg håper og tror at dette kan bli en ny og morsom form for «kamprapport», som kan løfte fram det som er positivt, men også sette fingeren på det som er negativt. Det er også lov for Den Blå Stemmen å stille spørsmål eller å komme med råd til trenerne, spillerne og støtteappratet. Da skal jeg prøve så godt jeg kan å få dem til å svare Den Blå Stemmen i samme artikkel, avslutter nettredaktøren.

PS! Det blir selvfølgelig fortsatt mulig for folk å si hva de mener under fullt navn både på Falk sine Facebooksider, og i kommentarfeltet under hver sak på nettsiden!