• Steffen Berg Løkkebø spilte en bra kamp mot Kolstad!

Hærfører Løkkebø: – Vi skal ta 6 poeng!

KLAR FOR TRE TØFFE OKTOBERKAMPER

Skrevet av falkmarked

Oktober blir en herlig måned for alle sultne Falk-supportere:

  • «Forretten» kommer på bordet mot Sandnes hjemme førstkommende søndag.
  • «Middagen» blir mot St. Hallvard borte 11. oktober.
  • «Desserten» serverer vi mot Follo hjemme 14. oktober.

Hvem tar kommandoen i årets førstedivisjon? Det er spørsmålet vi får svar på når høstmåneden er over. Endelig får vi målt krefter mot de sterkeste lagene. Hele 53 prosent av våre fans tror at St. Hallvard vil bli Falk sin tøffeste motstander i år, mens 30 prosent tror på Follo.

Søndag 4. oktober kommer Sandnes på besøk. Det er et lag som er vanskelig å plassere. De imponerte i første kampen mot Lillestrøm der de vant 26-19 borte, men falt sammen som et korthus hjemme mot nyopprykkede Kristiansand (20-26-tap). Det var så ille at treneren måtte gå ut i avisa og beklage overfor fansen!

Søndag 11. oktober blir det en skikkelig toppkamp i Lier. Da skal Falk møte St. Hallvard, som ledes av legenden Glenn Solberg (122 landskamper og spansk mester med Barcelona). Buskerud-laget ligger øverst på tabellen etter to serierunder, og er vanskelige å slå. Det fikk Falk erfare i Skjærgårdslekene. De blå ledet med fire mål sju minutter før slutt, men når sluttsignalet gikk var det St. Hallvard som vant med tre. En sånn kollaps har vi ikke råd til nå! Lier-laget vant for øvrig med hele 15 mål mot Lillestrøm i andre serierunde (35-20).

Solberg

Onsdag 14. oktober kommer Follo på besøk i Holtanhallen. Dette laget kan slå alle. I forrige uke sjokkerte de håndball-Norge med å slå ut ØIF Arendal ut av cupen – på bortebane! TV2-ekspert Bent Svele uttalte da til media at han ikke kunne huske en større cupbombe i Norge.

Steffen Berg Løkkebø spilte i Follo før han reiste til Tyskland. Han har stor respekt for gamlelaget, men sier:

– Vi må være tøffe nok til å si at vi skal ta seks poeng i disse tre kampene. Aller først må vi fokusere på kampen mot Sandnes på søndag. Vi er klare!

Berg Løkkebø sier at han elsker å spille kamper som betyr noe. Det gir ekstra tenning.

Falk2015-15

Trener Daniel Birkelund sier:

– Det blir tre tøffe kamper mot antatte topplag. Etter disse kampene får vi et godt bilde av hvor vi står og hvordan avdelingen vil ende. Vi har stor tro på det vi driver med.

– Du er ikke litt redd for hva Glenn Solberg kan finne på?

– Så vidt jeg vet så skal ikke han spille! Jeg hadde vært mer bekymret om vi møtte ham på banen, avslutter Falk-treneren med et lurt smil.