Falk-Follo 25-25

Første ponegtapet i år.

Skrevet av falkmarked

Kampen mellom de to topplagene ble like spennende som kan kunne forvente på forhånd.

Etter første omgang sto det 13-12 til Falk. De fleste i Holtanhallen regnet med at hjemmelaget ville dra fra i andre omgang, slik vi har sett tidligere i år.

Det så ut til å gå som forventet. På ledelsen 21-18 fikk Falk straffe, og kunne gå opp i en firemålsledelse. Men dessverre bommet Steffen, og Follo fikk ny energi. De klarte å tette luka, og ett minutt før slutt ledet gjestene for første gang 25-24.

Frykten for tap begynte å gå opp for fansen på tribunen. Men heldigvis utliknet Wiktor, og i angrepet etter klarte Falk å kapre ballen. Med 8 sekunder igjen tok Daniel time-out. Dessverre sto Follo i mot presset, og det hele endte 25-25.

Falk mistet sitt første poeng i år, men tapte heldigvis ikke kampen…