Vinnerskallen Hossman: «Nu kjør vi!»

Klar for første kamp i 2016.

Skrevet av falkmarked

Onsdag spilles årets første kamp mot Haugaland. Nå gjelder det å ikke snuble i dørstokken…

Laget fra Haugesundsområdet ligger midt på tabellen, og har tapt sine fem siste kamper. Likevel er det viktig å ikke ta lett på oppgaven, sier en av Falks største «vinnerskaller», Martín Fusket Hossman.

– Jeg kommer akkurat fra møtet før kampen, og jeg kan fortelle om en «taggat» gjeng. Vi har snakket mye om taktikk og hvordan Haugaland spiller, uten at jeg vil gå i detaljer, sier svensken. Men et av delmålene er å stoppe motstanderens nøkkelspiller, Olli-Pekka Korpimäki.

Hossman sier at det som gjelder nå er hardt arbeid hele vegen, og ydmykhet for oppgaven.

– Alle lag ønsker å slå oss når vi ligger på toppen. Det er vanskelig å spille mot et lag som har tapt en rekke kamper, særlig på bortebane. Vi må forstå at vi ikke kan «jogge» oss til en plass i eliteserien. Nå må vi kjøre på!

– Synes du at du har fått nok spilletid i Falk?

– Alle vil selvfølgelig spille mest mulig, men jeg har fullt tillit til trenerne som tar ut laget. Dette er toppidrett, og ingen «social verksamhet». De beste skal spille!

–  Mitt eneste mål er at Falk kommer seg til eliteserien. Hvem som scorer målene spiller ingen rolle. Jeg ønsker å bidra til at vi rykker opp, avslutter Hossman som gleder seg stort til de kommende kampene.