Falk har fått en flying start på 2016!

Falk-Nøtterøy 27-24.

Skrevet av falkmarked

Det var en sjelden steming etter at Falk vant «hatoppgjøret» mot Nøtterøy i Holtanhallen. Begge lag var fornøyd!

Nøtterøy gikk på banen med holdningen «vi har ingenting å tape», og det fungerte godt i 2/3-deler av kampen. Gjestene spilte så bra at trener Johnny Jensen slapp å sette seg selv inn på banen!

Falk fikk det ikke helt til å stemme før midt i andre omgang. Et avgjørende målvaktsbytte var det som snudde oppgjøret i Falks favør. «Nikko» Solbakken kom inn og hadde tre redninger på rad, og dermed kunne Falk for første gang gå opp i en liten ledelse.

Kampen endte 27-24 til Falk. To nye viktige poeng for å sikre årets store mål: Opprykk til eliten. Toppscorer ble (som vanlig) Steffen Berg Løkkebø, med hele 11 fulltreffere.

Kveldens  kommentar kom fra Nøtterøytrener Johnny Jensen: «Jeg trodde ikke jeg skulle si dette etter et tap, men jeg er faktisk fornøyd med kampen. Gutta kan gå med hevet hode!»

Dermed var alle happy, og de to lagene kan fortsette kampen i hver sin ende av tabellen. Nå møter Falk Sandnes borte på søndag, før det blir toppkamp mot St. Hallvard i Holtanhallen på den siste dagen i januar.