• Slik så det ut da Falk sikret opprykket til Eliteserien i 2013!

Nærmere Eliteserien kommer man ikke!

Skrevet av falkmarked

Falk-toget kjører videre, og vi er nærmere opprykk enn noen gang tidligere denne sesongen.

Søndag kveld spilte Falk borte mot Charlottenlund, og vant kampen 30-26. Ryktene går også om at Simen Heyerdahl er i storform og satt 8 baller bak Charlottenlund-keeperen!

I dag er det nøyaktig 1072 dager siden Falk rykket opp forrige gang. Det skjedde i Trondheim Spektrum mot Kolstad. Siste serierunde, og Falk måtte ha minst 1 poeng. Lagene fulgte hverandre tett hele kampen, men da Kongen av Holtanhallen, Simen Heyerdahl, ble sendt på tribunen litt ut i 2. omgang så det mørkt ut. Men de ga seg ikke, 1 min og 30 sek før slutt tricket nåværende ass. trener Rune Skytøen inn 24-23-ledelse til Falkane fra Horten. Og det holdt, Kolstad klarte kun å score ett mål til denne kampen, og resultat ble 24-24. Falk fikk da med seg det ene poenget de trengte, og kom seg på i Eliteserien!

Denne sesongen ser det ut som opprykket ikke blir like spennende, Falk har 4 kamper igjen og 8 poeng å spille om. Falk trenger kun 2 poeng for å sikre opprykket, enten én seier eller to uavgjort. Opprykket kan sikres allerede neste onsdag(09.03), da tar vi i mot Viking TIF hjemme i Fort Holtanhallen. Alle i Horten oppfordres til å møte opp på den kampen, da kan dere bli vitne til ekte lagånd og spillere som blør for drakta. Så møt opp og støtt Falk på veien mot Grundigligaen 16/17! Falk Horten – Viking TIF, onsdag 9. mars kl. 18:00 i Holtanhallen. 

OBS!! være tidlig ute, for her blir det stinn brakke.