Falkane lekte med Kanarifulgene

Skrevet av falkmarked

Onsdag kveld var det Lillestrøm som gjestet parketten i Fort Holtanhallen. Falk hadde kun æren å spille for, da de sikret gullet og opprykket for 2 serierunder siden. Men Lillestrøm derimot, de kunne sikre opprykket med seier i denne kampen.

Lillestrøm var med fra start og ledet 5-1 etter 10 minutter. Fram til da hadde Falk fremstått som kjøttmeiser, og Lillestrøm som store rovfugler. Men Falk ga seg ikke, og fløy opp til en 16-10 ledelse til pause. De vant altså de siste 20 minuttene av 1. omgang med sifrene 15-5!

Forrige kamp mellom disse lagene valgte Lillestrøm å spille gå-håndball, og det hadde de ikke tenkt til å slutte med. De hadde lange angrep og hadde allverdens med tid. Lillestrøm er jo også kjent for å ha et offensivt forsvar, men det løste håndball-geniet Daniel Birkelund lett som bare det. Falk tok nemlig ut keeper i angrep og spilte med to streker, noe som gjorde at Lillestrøm-forsvaret datt ned på 6 meter. Dette har selvfølgelig sine bakdeler, hvis Lillestrøm får en kontring risikerer Falk at målet står tomt. Men mot Lillestrøm var ikke det så farlig, de valgte heller å kaste ball, isteden for å skyte mot det åpne målet. Noe som resulterte i at Falk ikke slapp inn ett eneste mål på denne genistreken!

Falktoget fortsatte etter hvilen, og holdt til tider lekestue med tabelltoer Lillestrøm. Sluttresultat ble 32-24!

Falks siste seriekamp er borte mot Kristiansand, søndag kl. 16:00. Her har Falk kun én ting å spille for, nemlig ære. For Kristiansand er det eneste laget som har slått Falk denne sesongen!

Deretter venter Eliteseriespill for Falk kommende høst!