Vi har NORGES beste juniorlag!

Skrevet av falkmarked

På lørdag ble det avgjort, Falks G18 lag i føringen av Torbjörn Klingvall er Norges beste G18 lag. Før helgen sto gutta med 12 av 12 seiere og en luke ned til Nærbø på 5 poeng. Laget trengte kun én seier for å sikre gullet, mer gadd de ikke å vinne heller.

 

Lørdagen starter bra, Drammenshallen er stappfull og på 1/4-del av hallen er Falkane i aksjon. På motsatt side står Fjellhammer. Falk er med fra start og kommer fort opp i en ledelse, som bare økes utover i kampen. Til pause leder Falk 20-9, og sluttresultatet blir 40-21. Falks mål: Andre Tuzov 9, Eskil Overvik 7, Bendik Felin 6, Magnus Fredriksen 4, Leif-Erik Brenne 3, Truls Reiersen 3, Martin Bolle 3, Johan Gavel Bakke 2, Jørund Bach 1, Håvard Lislien 1 og Andreas Lie 1.

 

Det gjenstod to kamper da gullet allerede var sikret. Da sto Falk med 13 av 13 seiere, hadde ikke noe å spille om(bortsett fra heder og ære) og syk/skade-benken var overbelastet. Første kampen gikk lørdag ettermiddag mot Haslum, som til slutt endte på en 6. plass. Der ble det tap, 24-32. Søndag skulle det spilles kamp mot tabelltoer, Nærbø. Falk hadde ingenting å spille for, men Nærbø hadde mistet 2. plassen med tap. Gutta var slitene og skadebenken hadde ikke blitt noe mindre overbelastet. Det var ikke vanskelig å legge merke til, men de gutta som var på banen kjempet som Falker skal gjøre. Noe som førte til en prestasjon i seg selv, det ble bare 4-måls tap, 19-23.

 

Gutta har alt i alt hatt en sensasjonell sesomg som førte til gull i Lerøy-serien. Forøvrig er Lerøy-serien en landsomfattende «eliteserie» for G18 lag. Det bygger videre på vår uttalelse og vårt mål; «Norges mest attraktive klubb for talentfulle spillere»! Vi gratulerer med gullet, samt til Magus Fredriksen som fikk plass på talentlaget!