Marginalt tap mot Halden

Halden – Falk 28-26

Skrevet av arnt

I løpet av denne kampen ble et veldig viktig spørsmål for Falk besvart, nemlig; holder Falk eliteserienivå? Svaret er enkelt og greit «ja!». Halden er sammen med Haslum, Elverum og ØIF Arendal tippet som de fire outsiderene i dette årets versjon av Grundigligaen. Så et to-måls tap borte mot Halden er noe å være fornøyd med.

 

Falk var helt med fra start og Halden fulgte de opp til stillingen 5-5. Da økte Falk og Kennie Boysen tempoet og kom seg opp i en 5-måls ledelse, på 12-7. Etter det ble det mørkt, Falk spilte med en mann mindre i 4 minutter. Noe som ble veldig utslagsgivende for resultatet, for i en periode tapte Falk nemlig 9-1! Til pause viste måltavla 16-13 i favør ulvene fra Halden.

Etter hvilen startet Falk meget friskt igjen og kom seg opp i 16-16 før Halden våknet. Deretter fulgte lagene hverandre tett til 21-20, før Halden takket for kampen og gikk opp i en 25-20 ledelse. Likevel ble det en spennende avslutning da Falk var bak med to med to minutter igjen. Men Halden holdt hodet kaldt og ledet med to baller da sluttsignalet gikk, 28-26.

Falk viste i løpet av 60 minutter at de holder eliteseriestandar, selv på bortebane. Falks Magnus Fredriksen ble kåret til lagets beste. Zivojin Ilic hadde en bra dag på jobb og var til tider den eneste som holdt Falk inne i kampen. God var også Haldens keeper, nemlig tidligere Nøtterøy-keeper Hreiðar Guðmundsson som fra tid til annen stengte buret i Remmenhallen. Noen som ikke hadde en fult like bra dag på jobb var dagens dommerpar, som viste svært dårlig klasse gjennom store deler av kampen.

Falks neste kamp spilles førstkommende søndag kl. 18:00 mot ØIF Arendal hjemme i Fort Holtanhallen. Kan Falk spille jevnt med fjordårets seriemestere og? Det gjenstår å se!