Elverum viste høy klasse

Falk 21 – Elverum 32

Skrevet av arnt

Det var ikke et dårlig lag Falk møtte onsdags kveld i Holtanhallen. På motsatt side sto nemlig Elverum. Mange hadde nok innerst inne et håp på en reprise fra 2013, da Falk BANKET Elverum 32-23. Men slik ble det ikke i år.

Falk var greit med fra start, men Elverum ledet hele kampen. Elverum er tross alt et sterkt lag, men var nok mange som ble skuffet over det Falk viste på banen. Denne kampen ble på en måte en oppsummering av Falks sesong hittil. Mye personlige feil og skuddbom, samt at de ikke var helt samkjørte. Men som vi har sett tidligere vartet Falks siste skanse opp med målvaktsspill av øverste hylle. Denne gangen var det Simen Westby Johansen som viste hva han er god for. En annen positiv ting å ta med seg fra kampen var strekspillet. Martin Hossman ble fortjent kåret til Falks beste med sine 5 mål. Dette er noe vi har savnet tidligere i sesongen.

Alt i alt er Elverum på et nivå Falk bare kan drømme om. Dette har de vist ved å markere seg ute i Europa, og med 4 av 4 seiere hjemme i Grundigligaen.

Falks neste kamp er borte mot St.Hallvard i Reistad Arena. Kampen spilles søndag 9. oktober kl 18:00. Er det nå Falks første poeng i Grundigligaen 16/17 skal komme?

Billetter: https://shk.ticketco.no/sthallvard_hk__falk_horten