Før kampen:

Falk Horten – Bækkelaget

Skrevet av arnt

Endelig er landslagspausen over, og vi er klare for kamp igjen! Søndag kveld tar Falk Horten imot serietoer Bækkelaget til kamp i Holtanhallen. 

Bækkelaget har nok vært seriens store overraskelse for mange. Etter 7 spilte runder ligger de nå på en andreplass, bak suverene Elverum. Bækkelaget har til nå fem seiere, en uavgjort og ett tap. Tapet kom mot Elverum, og de spilte 28 – 28 mot Kolstad. Oslo-laget har mange bra spillere, og hadde med hele 3 spillere på månedens lag i Grundigligaen for oktober. Det var høyre kantspiller; Kevin Gulliksen, høyre bakspiller; Magnus Abelvik Rød og linjespiller; Kristian Rammel. En annen spiller Falk på se opp for er Bækkelagets toppscorer, Nicolay Hauge.

Falk tok som kjent en meget viktig seier før landslagspausen. Lillestrøm ble beseiret på bortebane. Det var sesongens andre seier, noe som resulterer i kvalikplass etter 7 spilte runder. Hortens-laget har fortsatt tilgode å beseire ett lag i Fort Holtanhallen, men nå kommer enda en mulighet.

Møt opp i Holtanhallen og støtt Falk frem til sesongens første hjemmeseier, så skal laget gjøre alt de kan for at årets farsdagspresang blir 2 nye poeng! Søndag(13.) klokken 18:00. Billetter kjøpes som vanlig i hallen eller på TicketCo(link under).

 

Billetter: https://fhh.ticketco.no/falk_horten_vs_baekkelaget_haandball_elite