• Steffen Berg Løkkebø spilte en bra kamp mot Kolstad!

Tap i Trondheim

Kolstad 28 – Falk 27

Skrevet av arnt

Det ble en jevn, spennende og målrik kamp i Trondheim Spektrum. Da sluttsignalet gikk sto det 28-27 på mål tavla, i favør Kolstad.

Begge lagene åpnet bra, og kampen startet jevnt. Kolstad kom seg opp på en tre-måls ledelse, men det forspranget spiste Falk opp takket være Heyerdahl og Løkkebø. Falk slet seg opp til en to-måls ledelse, som holdt helt inn til pause. En omgang preget av flere utvisninger og straffekast.

2. omgang ble langt mer dramatisk enn de fleste hadde trodd. Falk holdt ledelsen med to mål helt til det var spilt 50 minutter. Da kom Kolstad seg først a jour på 25-25, før de gikk opp til 28-26. Med 3 sekunder igjen, og 28-27 på tavla, sender Magnus Fredriksen av et skudd som går mål bak Kolstads målvakt. Men dette målet velger dommerene å annulere grunnet feil sperre av Eirik Gilje.

Dermed ble begge poengene igjen i Kolstad etter en kamp med bokstavlig talt spenning til siste sekund. Falks neste kamp spille hjemme førstkommende onsdag kl 18.00. Da gjester Bodø parketten i Holtanhallen. Vi sees på kamp!

 

ps. husk å kjøp billetter til en rimeligere pris på TicketCo: https://fhh.ticketco.no/falk_horten_vs_bodoe